• Français
 • English
 • Swedish
 • Swedish
PachaEvent

VÅRA EXPERTER


Pacha Event-teamet vilar på axlarna av proffs som motiveras av sin passion och sin kärlek till yrket.

Varje anställd rekryteras för sin kompetens, sin expertis och deras förmåga att ställa sig till förfogande enligt dina önskemål, och lägger särskild vikt vid att hörsamma dina behov för att kunna erbjuda dig en upplevelse som övertrumfar dina förväntningar.

Varje anställd är perfektionist lagd och metodisk, driven av noggrannhet med en skarp observationsförmåga som inte lämnar något åt slumpen. Vårt credo: Kreativitet, effektivitet och kundnöjdhet.

Vi följer med dig steg för steg i förverkligandet av ditt evenemang för att skapa oförglömliga stunder i en klass för sig. Det absolut viktigaste är att se ett leende på dina läppar under hela vistelsen.

Våra partners och leverantörer är speciellt utvalda för att erbjuda dig det bästa av sig själva, och för att göra din resa till en makalös upplevelse. Pacha Event stödjer lokalbefolkningen och bjuder in dig att möta människor som är präglade av historia, ursprungsbefolkning med ett stort hjärta och en obestridlig mänsklig värme, begeistrade ansikten som tar emot dig och låter dig upptäcka de mest extraordinära platserna i Marrakech och dess omgivningar.

EXPERTIS OCH KUNNANDE

 • Organisering av exklusiva och minnesvärda evenemang
 • Transfer med chaufför i limousine, droska eller veteranbil
 • Boende i prestigefyllda villor, kasbahs med oanade hemligheter eller berömda palats.
 • Raffinerad catering för exceptionella gastronomiska upplevelser
 • Aktiviteter som spänner mellan autenticitet och modernitet som kombinerar konst, kultur, kulturarv, natur, sport, välbefinnande och många andra överraskningar
 • Underhållning med glamour och elegans
 • Hypermoderna audiovisuella apparater och material
 • Dekorationskoncept, scenografi, ljud och ljus, musikalisk atmosfär, konstnärlig programmering etc.
PachaEvent

Biträdande generaldirektör


Stéphan Pétry

spetry@pachaevent.com

+33 7.600.70.200

PachaEvent

Skandinavisk försäljningschef


I strävan efter internationell utveckling utökar Pacha Event vårt kunnande till de skandinaviska länderna och vi är glada att kunna tillkännage öppnandet av vårt annex i Sverige: Pacha Event Sweden AB.

Pacha Event Sweden AB strävar efter att erbjuda sina kunder en upplevelse så nära perfektion som möjligt, i samklang med de nordiska ländernas kulturella särdrag samtidigt som det bästa av två världar kombineras. Därför samarbetar Pacha Event med Jaouad Najib, en marockansk-svensk internationell affärskonsult, fantastiskt marockansk och svensk.

Med en erfarenhet av mer än 38 år inom hotell- och restaurangsektorn bygger Jaouad Najibs framgångsrika karriär på hans mångkunniga och kreativa arbete, men framför allt på hans omfattande internationella affärsnätverk.

Jaouad Najib har under många år varit medlem i den kosmopolitiska verkställande kommittén för Swedish International Business Network under överinseende av fru Ewa Björling -utrikeshandelsminister- och utrikesdepartementets avdelning. Därmed bekräftar hans önskan att stödja och bidra till internationella relationer mellan Skandinavien och Marocko.

Pacha Event Sweden AB följer med, guidar, organiserar och säkerställer, via Jaouad Najib och hans team, en tjänst utöver dina förväntningar, såväl i Marocko som i Sverige.
Genom denna expansion lägger Pacha Event grunden för dess öppning mot världen och befäster sin position som en innovativ aktör inom nationell och internationell turismutveckling.
Jaouad Najib
Pacha Event Sweden
jaouad@pachaevent.com
contact@pachaevent.com

PachaEvent

Public relations


Med en bakgrund av evenemangsplanering och en livslång passion för media- och pressvärlden, såväl som för en sektor som ständigt utvecklas. PR-expert, Bouchra KIBBOU, baserad i Paris, försöker network genom olika kommunikationskanaler för att ge kreativitet och originalitet för de som behöver det. Bouchra är en dynamisk kvinna som alltid möter stora personligheter vid prestigefyllda nationella och internationella evenemang från mode, konst, kultur, gastronomi och sport...hon brinner för att fånga vackra porträtt av inflytelserika människor och dela med sig av deras berättelser och resor till inspirera hennes samhälle.

Att leverera viktiga budskap med grafik av högsta kvalitet som gör ett bestående intryck och använda digital marknadsföring som ett formidabelt kommunikationsverktyg för dem som vill ha en skräddarsydd lösning är den dagliga utmaningen som Bouchra KIBBOU gärna tar upp. Hon lyfter fram riktade budskap baserat på hennes inflytandestrategi och hennes otroliga nätverk i Paris/London och andra stora huvudstäder i världen.

Detta gör att hon kan arbeta dagligen med produktplacering, skräddarsydd eventorganisation, VIP-ledning och influencers.

Hon strävar efter att förbättra sina konsulters expertis och avsevärt öka effekten av deras bilder och deras "aura".

Grundare av BELUXEMAGAZINE, ett digitalt magasin om livsstil och de senaste trenderna, är hon med stor glädje i att hjälpa människor att upptäcka de nuvarande toppnivåerna (www.beluxemagazine.com). Hon är en viktig och speciell partner till Pacha Event för att lyfta fram och förstärka dina evenemang.

Bouchra KIBBOU
Public relations
contact@pachaevent.com

PachaEvent

Dekoratörer och scenograf


MADE IN DIVA Marie & Morgane LLORET
INREDNINGSDESIGN- INREDNINGSPROVOKATÖR
DESIGNER – OBJEKTPROVOKATÖR
SCENOGRAF– MOMENTPROVOKATÖR

Marie LLORET

Biografi, lite historia

Marie kommer från generationen av anteckningsböcker och pennor, från debuterna på Beaux-Arts i Aix-en-Provence. Konst för konstens skull räckte inte för henne, hon ville skapa något användbart, och därför gick hon med i Haute Ecole d'Art et de Design i Genève, specialiserad på inredningsdesign. Det stod äntligen klart för henne att detta är hennes kall.

1981 började hon sin karriär hos en känd inredningsarkitekt och mästare i trä. Hon lärde sig alla tekniker och smak, de två grundpelarna i sitt yrke. Hennes konst, hennes talang, "proportion".

1991 skapade hon sitt första företag nära Genève.

Ödet förde henne till Marocko, som hon hade rest till 1975, och Marrakech blev hennes hemstad.

2011 skapade hon sitt företag "Made in Diva" i Marrakech där hon positionerade sitt varumärke som en interiörprovokatör som bryter de rådande trenderna.

Morgane LLORET

Biografi, historien fortsätter

Morgane, Maries dotter, följer sin mammas väg. Hon växte upp omgiven av lyxiga tyger och skisser och vandrade runt på Maries byggarbetsplatser och kulisser. Hon är också student vid Haute Ecole d'Art et de Design i Genève. Samtidigt som hon följer med sin mamma i den verkliga världen. 2011 gick hon på vägen, helt naturligt, och flyttade till Marrakech med sin mamma.

Hon representerar den nya generationen med sin kreativitet, sin noggrannhet och sin atypiska originalitet.

Hon har tagit in vibbarna från Made in Diva.
Morgane Lloret har utan tvekan ärvt M-kromosomen.
Hennes position som Alter Ego säkerställer företagets livslängd.
Två generationers osmos smälter samman.

"De är sammankopplade - när den ena ger noten skriver den andre låten för att sjunga den tillsammans och erbjuda den till Pacha Events kunder."

MARIE LLORET / marie@pachaevent.com
MORGANE LLORET / morgane@pachaevent.com

Filosofi " Inredningsprovocatör ".

Vi har bara en stil, den som kunden och deras plats förmedlar till oss. Vårt
"avtryck" är fokuserat på estetisk återhämtning.

Vi är "interiörprovokatörer".

Våra projekt är inte våra berättelser, de är våra kunders.
Vår plikt är att göra dem "Unika".
Scenograf " Moment Provocateur ".

Marie och Morgane tar med en teatralisk aspekt till miljön. Den efemära har kommit in i deras liv utan förvarning...

Med en uttalad smak för "det vackra mottagandet" vågade Marie sig på inredning och stämningsfulla kvällar. Scenografi för teatergrupper eller välgörenhetsorganisationer var hennes första lekplatser. Upptäckt för sin atypiska stil var hennes första professionella soiré oförglömlig... Unicefs galamiddag i Genève. En ny möjlighet dök upp.

Sedan följer uppsättningarna varandra i Frankrike ... bland annat I Marocko är kvällarna fantastiska också....

Made in Diva genomför festliga stunder med alltid i åtanke deras motto: "proportion".

Både som evenemang och som inredningsdesigner tar deras scenografi upp hela deras utrymme, deras frihet och särart är hemligheten bakom deras inredning, och deras konstnärliga och musikaliska animationer sätter den sista touchen.

"Made in Diva" sätter upp den imaginära, för att förvandla din virtuella plats till en värld rik på dekorer, musik, artister och otroligt atypiska miljöer både rörande och känslomässiga... Efemär för en kväll, här eller där... Villa, Riad eller palats, strand eller båt, teater eller dansgolv, eller ett mottagningsrum i all enkelhet......

PACHA EVENT & MADE IN DIVA

Made in Diva har gått med i Pacha Event för att föra samman skådespelare och gäster i en perfekt värld av dekoration... Kärlek till detaljer, undran för ögonen och organoleptisk smak.... Vårt universum är helt enkelt ditt "flyktiga" men absoluta nöje....

Marie & Morgane LLORET

Dekoratörer och scenograf

marie@pachaevent.com

morgane@pachaevent.com