• Français
  • English
  • Swedish
  • Swedish

PachaEvent

Våra paket


Bröllop

Pacha Event är dedikerade att skapa och organisera stunder av ren pompa och ståt för denna unika händelse i ditt liv...


Möhippa

Om du drömmer om att vara en modern prinsessa eller drottningen av Saba för en helg, då erbjuder vi dig ett scenario som är som taget direkt ur din önskedröm.


Företagsledning

Vi erbjuder dig en resa som organiseras med elegans, grundlighet och noggrannhet. Du och dina kollegor kommer att få möjlighet att arbeta och lära er tillsammans...


PachaEvent

VÅRA VÄRDERINGAR

SAMMANHÅLLNING

Sammanhållning är något som alla strävar efter, oavsett om man är anställd, leverantör eller partner. Detär närvarande i vårt handlingssätt, i vårt DNA, i våra dialoger, för att skapa en sund och varaktig arbetsmiljö. Alla våra idéer och projekt sammanstrålar mot samma mål för att uppnå ett resultat som reflekterar de önskade målsättningarna. Vi har valt denna metod för att alltid kunna överträffa oss själva.

GRATIFIKATION

Kundtillfredsställelse står i centrum för våra strategiska beslut och våra dagliga åtgärder för att framgångsrikt genomföra våra projekt. Det är resultatet av ett grundligt arbete som baseras på tillgänglighet och hörsamhet. Den värdesätter våra anställdas arbete och understryker respekten för våra åtaganden och våra löften att göra era vistelser till starka, magiska och oförglömliga minnen.

EFFEKTIVITET

Våra tjänster baseras på effektiviteten och produktiviteten hos våra team. När vi definierar våra mål strävar vi först och främst mot att förverkliga dina drömmar, men framför allt efter att uppnå excellens. Våra team jobbar med originella och innovativa idéer för att skapa den där "Waow-känslan" under din resa. Vår förmåga till anpassning är nyckeln till vår framgång och vi eftersträvar personlig utveckling för dig och din totala tillfredsställelse.

KREATIVITET

Kreativiteten hos våra team kommer från dialoger och reflektioner, i nära relation med våra leverantörer och partners, för att erbjuda dig en unik upplevelse som kommer att överträffa dina förväntningar. Vår kreativitet är att ge liv åt livet, att erbjuda en palett av färger som passar dina önskemål. Det är vår personliga och professionella standard som utmanar oss i varje projekt för att ge dig spänning och besanna dina drömmar. Det är detta som är Pacha Events DNA; att erbjuda dig en unik upplevelse är var och ens ansvar.

ERFARENHET

Upplevelsen som vi erbjuder i våra olika paket är utan dess like och helt unik. Våra teams expertis och integritet garanterar att våra åtaganden respekteras i vår relation med dig; en personaliserad service för att garantera kvalitet och autenticitet i alla våra tjänster. Upplevelsen, som bygger på extravagans och originalitet, är kärnan i vårt varumärke.

RESPEKT

Beaktandet av våra åtaganden och vårt löfte till dig, liksom respekten mellan medarbetare och partners, är avgörande och formar grunden i alla våra relationer. Det möjliggörs tack vare god kommunikation, en uppmärksam hörsamhet, tillgänglighet och flexibilitet i alla våra relationer. I våra åtaganden gör vi det till en hederssak att stödja lokalbefolkningen, respektera miljön och positionera oss som en engagerad aktör i utvecklingen av den lokala turismen.

PachaEvent

NÅGRA ORD FRÅN GENERALDIREKTÖREN


"Min vagga var turismen, min skola hotellbranschen och min obestridliga och eviga passion: rese- och evenemangsvärlden. Jag heter Karim Alami Srifi, chef för agenturen Pacha Event. Efter en lovordad examen i affärsjuridik vid det prestigefyllda Sorbonne-universitetet i Paris ställde jag mina kunskaper till förfogande för framstående hotellanläggningar i den ockrafärgade staden "Marrakech", som jag med stort nöje ledde i mer än 20 år, bland annat hotellkomplexet Mansour Eddahbi och Marrakech Convention Centre. Eftersom jag är nyfiken och äventyrslysten till min läggning har mitt arbete och min törst efter upptäckter fört mig in på vägen att bli ordförande för flera internationellt kända resebyråer. Slutligen har jag tagit steget att inleda ett väl genomtänkt och passionerat projekt: En evenemangsagentur som kan tillgodose de allt mer specifika behoven hos en kundkrets som alltid är på jakt efter njutning, förnyelse, lyx och kvalitet. Min dröm, som tar sin form genom att lansera Pacha Event, är att marknadsföra Marrakech på ett annorlunda sätt med hjälp av skräddarsydda, originella och autentiska tjänster. Männen och kvinnorna på Pacha Event, med sina mångsidiga kompetens och sin breda expertis, kommer vara dedikerade att ägna sig åt betjäningen av våra klienter 7 dagar i veckan, 365 dagar om året, med målet att skapa vistelser med tusen och en smaker. Detta engagemang återspeglas i våra värderingar och i alla våra relationer med våra klienter och partners. Att alltid finnas där för dig är en del av Pacha Events kultur."